Avižiniai pusryčiai su medumi
Dar vienas sveikas naminis desertas/pusryčiai, kuriame vietoje cukraus (šiuo atveju - saldinto kondensuoto pieno) sėkmingai naudojame medų.
Užtruksite
35 min
Sudėtingumas
Lengvas
Porcijos
3
Jums reikės
½ puodelio graikiško jogurto
¼ puodelio pieno
¼ puodelio avižinių dribsnių
1 a. š. medaus, arba pagal skonį
Žiupsnelis cinamono
Mėgstamų šviežių ar džiovintų vaisių
Gaminimo eiga
1. Supilkite jogurtą ir pieną į didelį stiklainį.
2. Berkite avižas, saldinkite medumi, pagardinkite cinamonu ir viską gerai išmaišykite.
3. Uždarykite stiklainį ir palikite šaldytuve per naktį.
4. Ryte pridėkite vaisių gabaliukus ir mėgaukitės pusryčiais!
No items found.
Pastabos
Receptas adaptuotas iš
čia