Spragėsių batonėliai
Saldūs & sūrūs batonėliai - lengvas ir sveikas užkandis.
Užtruksite
10 min
Sudėtingumas
Lengvas
Porcijos
10
Jums reikės
200 g avižiniai dribsniai
35 g lengvai sutraiškyti spraginti kukurūzai
30 g ryžių spragėsiai
1/4 a. š. druskos
130 g kreminis žemės riešutų sviestas
200 g šviežias skystas medus
1 a. š. vanilės ekstrakto
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite visus sausus ingredientus dideliame dubenyje.
2. Kitame dubenyje iki vientisos masės sumaišykite riešutų sviestą, medų ir vanilę.
3. Pilkite medaus masę ant sausų ingredientų ir gerai išmaišykite. Krėskite viską į pasirinktą indą, išlyginkite ir suspauskitę masę.
4. Palaikykite šaldytuve apie 20 min. Pjaustykite, puoškite ir skanaukite!
No items found.
Pastabos
Receptas adaptuotas iš
čia